2024 |
Application of Opuntia ficus-indica Mucilage and Aloe Gel-Based Edible Coating to Enhance Postharvest Quality and Microbiological Aspects of Fresh Figs (Ficus carica L.) |
Articolo in rivista |
Vai |
2024 |
Effect of antioxidant agents on sensory profile of some aromatic fresh-cut peaches |
Articolo in rivista |
Vai |
2023 |
Da scarto alimentare a nuova risorsa una seconda vita per i piccoli frutti |
Articolo in rivista |
Vai |
2023 |
Dai semi di nespolo un film biosostenibile per aumentare la shelf-life del lampone |
Articolo in rivista |
Vai |
2023 |
Reduction of Pericarp Browning and Microbial Spoilage on Litchi Fruits in Modified Atmosphere Packaging |
Articolo in rivista |
Vai |
2023 |
Mango di IV gamma: come valorizzarne la shelf life utilizzando un rivestimento commestibile a base di olio essenziale estratto dalle foglie del Neem. |
Abstract in atti di convegno pubblicato in volume |
Vai |
2023 |
AVOCADO PEELS AND SEEDS FROM HASS VARIETIES: FROM INDUSTRIAL BY-PRODUCTS TO CIRCULAR REUSE |
Abstract in atti di convegno pubblicato in volume |
Vai |
2023 |
Effetti della disidratazione in corrente di aria calda e dell’atmosfera modificata sulla qualità di frutti di mango |
Abstract in atti di convegno pubblicato in volume |
Vai |
2023 |
Farina di avocado: un nuovo prodotto ottenibile dai frutti di scarto |
Abstract in atti di convegno pubblicato in volume |
Vai |
2023 |
Portugal and Common Blond Oranges: are they the same Variety? Characteristics and Enhancement of the Oldest European Sweet Orange Variety |
Articolo in rivista |
Vai |
2023 |
A novel microbiological approach to impact the aromatic composition of sour loquat beer |
Articolo in rivista |
Vai |
2023 |
Effetti della disidratazione convettiva e successiva conservazione in atmosfera modificata su frutti di arancia rossa di Sicilia |
Abstract in atti di convegno pubblicato in volume |
Vai |
2023 |
Tray-drying is a new way to valorise white-fleshed peach fruit |
Articolo in rivista |
Vai |
2022 |
Nespole disidratate: un nuovo prodotto creato a partire da frutti di scarto |
Articolo in rivista |
Vai |
2022 |
Shading Net and Partial Covering Plastic Film Do Not Affect Phenology, Photosynthetic Activity or Fruit Quality Traits of Kensington Pride Mango |
Articolo in rivista |
Vai |
2022 |
La coltivazione della papaia (Carica papaya L.) in Sicilia: aspetti agronomici e qualità dei frutti |
Articolo in rivista |
Vai |
2022 |
Effects of Tray-Drying on the Physicochemical, Microbiological, Proximate, and Sensory Properties of White- and Red-Fleshed Loquat (Eriobotrya Japonica Lindl.) Fruit |
Articolo in rivista |
Vai |
2022 |
The Use of Opuntia ficus-indica Mucilage and Aloe arborescens as Edible Coatings to Improve the Physical, Chemical, and Microbiological Properties of ‘Hayward’ Kiwifruit Slices |
Articolo in rivista |
Vai |
2022 |
Ricerca Unipa su diradamento e tasso di crescita dei frutti in piante di nespolo del Giappone |
Articolo in rivista |
Vai |
2022 |
Fresh-Cut Mangoes: How to Increase Shelf Life by Using Neem Oil Edible Coating |
Articolo in rivista |
Vai |
2022 |
Effects of combinational use of controlled atmosphere, cold storage and edible coating applications on shelf life and quality attributes of fresh-cut persimmon fruit |
Articolo in rivista |
Vai |
2022 |
Studio della qualità dei frutti e della risposta fotosintetica di tre cultivar di Mango (Mangifera indica L.) coltivate in serra in Sicilia |
Articolo in rivista |
Vai |
2021 |
Pera Coscia siciliana di IV gamma, effetti degli edible coating sulla qualità dei frutti |
Articolo in rivista |
Vai |
2021 |
Primi risultati sulla disidratazione del mango siciliano: un prodotto nuovo che fa bene alla salute |
Articolo in rivista |
Vai |
2021 |
Effetto di tre diversi edible coating a base di gel di Aloe vera sulla qualità di frutti di
kiwi di IV gamma |
Abstract in atti di convegno pubblicato in volume |
Vai |
2021 |
Analysis of aroma compounds of nine autochthonous and non-autochthonous loquat cultivars grown in Sicily |
Articolo in rivista |
Vai |
2021 |
Aloe-based edible coating to maintain quality of fresh-cut italian pears (Pyrus communis L.) during cold storage |
Articolo in rivista |
Vai |
2021 |
New clones and old varieties: Quality of sicilian hillside apple cultivation |
Articolo in rivista |
Vai |
2021 |
Mango siciliano di IV gamma: come aumentarne la shelf life con l’uso di film edibili di origine naturale. |
Articolo in rivista |
Vai |
2020 |
Use of Aloe vera gel-based edible coating with natural anti-browning and anti-oxidant additives to improve post-harvest quality of fresh-cut 'Fuji' apple |
Articolo in rivista |
Vai |
2020 |
Postharvest Application of Aloe vera Gel-Based Edible Coating to Improve the Quality and Storage Stability of Fresh-Cut Papaya |
Articolo in rivista |
Vai |
2020 |
Effect of three different aloe vera gel-based edible coatings on the quality of fresh-cut “Hayward” kiwifruits |
Articolo in rivista |
Vai |
2019 |
Chemical–physical characteristics, polyphenolic content and total antioxidant activity of three Italian-grown pomegranate cultivars |
Articolo in rivista |
Vai |
2019 |
Innovazione varietale, genotipi tradizionali e qualità dei frutti nella melicoltura siciliana |
Articolo in rivista |
Vai |
2018 |
Frigoconservazione ed edible coating per la conservazione post-raccolta dei frutti della pesca Settembrina |
Articolo in rivista |
Vai |
2017 |
Postharvest application of sulphur dioxide fumigation to improve quality and storage ability of "red globe" grape cultivar during long cold storage |
Articolo in rivista |
Vai |
2017 |
Effects of rapid refrigeration and modified atmosphere packaging on litchi (Litchi chinensis Sonn.) fruit quality traits |
Articolo in rivista |
Vai |