2024 |
Traits of Mortadella from Meat of Different Commercial Categories of Indigenous Dairy Cattle |
Articolo in rivista |
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2024 |
Mixtures of Forage Species as Pasture for Dairy Ewes in a Mediterranean Environment |
Articolo in rivista |
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2024 |
Ensiling as a Conservation Technique for Opuntia ficus indica (L.) By-Products: Peel and Pastazzo |
Articolo in rivista |
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2024 |
Effect of feeding prickly pear by-products silage on dairy ewe’s performance |
Abstract in atti di convegno pubblicato in volume |
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2024 |
Cladodes of Opuntia ficus-indica (L.) as source of bioactive compounds in dairy products |
Articolo in rivista |
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2024 |
Improve nutritive value of silage based on prickly pear peel by-products |
Articolo in rivista |
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2024 |
Verso un allevamento sostenibile: l'utilizzo di bucce e pastazzo di ficodindia nell'alimentazione degli ovini da latte |
Articolo in rivista |
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2024 |
The use of Brix refractometer as a simple and economic device to estimate the protein content of sheep milk |
Articolo in rivista |
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2024 |
Reduction of PDO Pecorino Siciliano cheese making duration: Microbial dynamics and quality attributes deriving from replacing whey permeate with hot water during cooking |
Articolo in rivista |
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2023 |
Effect of the inclusion of Opuntia ficus-indica cladodes in the feeding of Cinisara cows on Caciocavallo Palermitano cheese produced in summer |
Abstract in atti di convegno pubblicato in rivista |
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2023 |
I polifenoli del foraggio di sulla per il miglioramento del benessere degli animali da latte e della qualità dei formaggi (DISOLASULLA) |
Abstract in atti di convegno pubblicato in volume |
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2023 |
Dehydration preserves the ability of tanniferous sulla forage (Sulla coronaria (L.) Medik.) to improve nutritional, microbial and sensory traits of sheep
cheese |
Abstract in atti di convegno pubblicato in rivista |
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2023 |
Effects of grazing two mixtures of forage species on ewes milk production under climate change condition |
Abstract in atti di convegno pubblicato in rivista |
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2023 |
L'acido α-linolenico come biomarcatore della dieta a base di foraggio verde nei formaggi ovini |
Abstract in atti di convegno pubblicato in volume |
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2023 |
L’acido alfa-linolenico nei formaggi, potenziale biomarcatore dell’alimentazione con erba verde. I consumatori considerano qualitativamente migliori i prodotti lattiero caseari ottenuti da animali alimentati al pascolo, diventa quindi importante distinguerli |
Articolo in rivista |
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2023 |
Effect of commission implementing regulation (EU) 2020/1319 on the bacterial composition of PDO Provola dei Nebrodi cheese |
Articolo in rivista |
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2023 |
Effect of lambing season on ewe’s colostrum composition |
Articolo in rivista |
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2023 |
Chemometric Approaches to Analyse the Composition of a Ewe’s Colostrum |
Articolo in rivista |
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2023 |
Relationships between chemical and physical parameters of bulk milk from Valle del Belice sheep |
Articolo in rivista |
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2022 |
Technical solutions for better storage of Prickly pear fruit by-products |
Contributo in atti di convegno pubblicato in volume |
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2022 |
Effects of hay, dehydrated and fresh sulla forage on feed intake, milk production and oxidative status of ewes |
Contributo in atti di convegno pubblicato in volume |
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2022 |
A Multivariate Approach to Study the Bacterial Diversity Associated to the Wooden Shelves Used for Aging Traditional Sicilian Cheeses |
Articolo in rivista |
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2022 |
Vastedda della valle del Belice DOP |
Capitolo o Saggio |
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2022 |
The potential of feeding ewes with fresh or dehydrated sulla forage to enrich sheep cheese in molecular biomarkers of health quality |
Contributo in atti di convegno pubblicato in volume |
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2022 |
Feeding Dairy Ewes with Fresh or Dehydrated Sulla (Sulla coronarium L.) Forage. 2. Effects on Cheese Enrichment in Bioactive Molecules |
Articolo in rivista |
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2022 |
Feeding Dairy Ewes with Fresh or Dehydrated Sulla (Sulla coronarium L.) Forage. 1. Effects on Feed Utilization, Milk Production, and Oxidative Status |
Articolo in rivista |
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2022 |
In Sicilia un'autentica rarità casearia: la Vastedda della valle del Belìce DOP |
Abstract in rivista |
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2021 |
Granelle locali alternative a mais e soia nella dieta dei ruminanti allevati in biologico |
Articolo in rivista |
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2021 |
Dehydrated Sulla forage in dairy ewes feeding: effects on cheese properties |
Abstract in rivista |
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